I Lördags så åkte jag och Stian till Steinkjer och provade kläder på Annas brudsalong.
En jättehärlig och trevlig dam med en mysig liten butik bara 10 mil ifrån där vi bor.
Stian har varit lite osäker på vad han ville ha på sig på bröllopet men efter lite provande så blev det frack:) Han var så fin i det och så är det ju så himla stiligt och klassiskt.

Jag provade också lite klänningar och eftersom hon är återförsäljare för Lilly så fanns det möjlighet att beställa min klänning genom henne. Men jag provade iallafall några klänningar som hon tyckte att jag skulle passa i:) och då hittade jag en som faktiskt var ännu finare än den på Lilly och som passade mig mycket bättre. Så då bestämde jag mig för att köpa den istället;) Det blev ett amerikanskt märke Forever yours, och klänningen är verkligen gudomlig:) en riktig prinsessklänning <3

Nu skall vi ta lite påskeferie ifra bloggen:) På torsdag reser vi till Stockholm till min lillasyster Emma och firar påsk:) Vi hade egentligen bestämt oss för att vara hemma i påsk men dom har visat att det skall bli dåligt väder här hela påsken och så hittade vi billiga flygbiljetter ifrån Östersund. Så då blev det en liten resa iallafall:)